DvT-Noord2021-06-17T12:05:57+02:00

 DvT helps to reach a state of readiness to encounter the world, with all its surprises and demands

DvT Noord

DvT biedt veel mogelijkheden en leidt waar het wordt ingezet tot goede resultaten. Het maakt dat DvT Noord de wens heeft dat DvT breed toegankelijk is. Vanuit dat ideaal heeft het internationaal erkende trainingsinstituut DvT Noord er voor gekozen om een stichting te worden en zonder winstoogmerk de volgende doelen na te streven: De methodiek verder te ontwikkelen en de opgedane kennis te delen; De bekendheid van de methodiek te vergroten; Professionals conform internationale standaarden op te leiden en de kwaliteit waarmee DvT wordt toegepast te borgen.

Een van de pioniers van DvT in Nederland is Marjo Baars. Met een handvol enthousiastelingen is zij DvT in Nederland gaan toepassen. Inmiddels bestaat het trainingsinstituut uit een grote groep gedreven en gecertificeerde trainers. Regelmatig ontmoeten zij elkaar in het speelvlak om zich door middel van DvT te blijven ontwikkelen en hun spelrepertoire vergroten. Voor nieuwe impulsen worden DvT-trainers uit verschillende delen van de wereld uitgenodigd. Vanuit DvT Noord worden introductiedagen, basiscursussen, Level-1 en -2 trainingen, internationale masterclasses en kortdurende ‘intensives’  en trainingen op locatie verzorgd. De trainers kunnen daarnaast ook DvT-(leer-)therapie en/of -supervisie aanbieden.

De in DvT opgeleide professionals van beide trainingsinstituten, vaak dramatherapeuten, vormen samen een netwerk waar verwijzers en cliënten DvT geschoolde professionals/therapeuten in heel Nederland kunnen vinden.

DvT Noord Trainers

Marjon Wagenaar
Marjon Wagenaar
Co-trainingsdirector en Vice Voorzitter DvT Noord
Marc Willemsen
Marc Willemsen
Co-trainingsdirector en Voorzitter DvT-Noord
Marjo Baars
Marjo Baars
Penningmeester DvT Noord
Wendie Avila Michel
Wendie Avila Michel
Secretaris DvT Noord
Denise de Jong van Lier
Denise de Jong van Lier
Anne-Marie Hamming
Anne-Marie Hamming
Ine Verbruggen
Ine Verbruggen

Lowering one’s own fear of instability involves learning how to accept risk and to maintain one’s balance

DvT Noord kalender

DvT Noord hoofdlocatie

Ga naar de bovenkant