Basiscursus Developmental Transformations  2021 

LET OP: OPNIEUW GEWIJZIGDE CURSUSDATA

Al eerder kwamen volgende data komen naar aanleiding van de corona-situatie te vervallen:
21 november 2020, 30 januari 2021, 20 maart 2021. Nu komt ook 29 mei te vervallen. De nieuwe data zijn:

  • 19 juni 2021
  • 10 juli 2021
  • 18 september 2021
  • 9 oktober 2021

Na het volgen van een erkende introductieworkshop DvT of een gelijkwaardige andere kennismaking met DvT, kun je deelnemen aan de Basiscursus DvT van Stichting DvT-Noord. Deze cursus heeft als doel om je vertrouwd te maken met de basiskennis en –vaardigheden van de methode. Je krijgt daarmee een beeld van wat DvT is. En voor wie zich nog verder wil verdiepen geeft het je de noodzakelijke voorkennis en -ervaring om met de DvT training (level 1) bij Stichting DvT Noord.  

 De cursus bestaat uit 4 themadagen. Deze worden gegeven in Utrecht op de volgende zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur (tijden onder voorbehoud). Tijdens de cursusdagen houden wij vanzelfsprekend rekening met Corona-maatregelen.

Vanwege de situatie met betrekking tot corona hebben we ervoor gekozen om de cursusdata te veranderen. We hopen dat er dan wat minder beperkingen zijn, en ook maakt het mogelijk dat mensen die vanwege corona hun deelname aan de introductieworkshop eerder dit jaar moesten afzeggen toch deel kunnen nemen aan de basiscursus.

De level 1 training van 2021/22 start in november 21. Vanuit de basiscursus kun je dus doorstromen naar een level 1 trainingsgroep.

 In deze 4 cursusdagen maak je kennis met hoe je met DvT kunt werken in individuele-en groepsettings. Elke workshopdag heeft een thema, met als doel dat je je de DvT basisbegrippen eigen maakt. Tijdens deze themadagen werken we op ervaringsgerichte wijze, zodat je de basis van de methode leert kennen. Er zal dus veel gespeeld worden. Het theoretische kader wordt gegeven door middel van korte presentaties en literatuur. Je zult kennismaken met DvT-interventies en met verschillende DvT begrippen. 

 Praktische informatie: 

Kosten van deze cursus: €260,00 Euro (vanwege Corona vragen we ieder zelf voor een lunch mee te brengen)* 

Locatie: Utrecht  

Inschrijven: uiterlijk 30 mei 2021 

Aanmelden: Stuur een mail naar developmental@live.nl. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. De aanmelding wordt definitief als je dit formulier ingevuld hebt teruggestuurd en de cursuskosten zijn betaald.  

Aantal deelnemers: In verband met de coronamaatregelen en veiligheid zullen we zolang dat nodig is in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers werken. 

Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden. 

Accreditatie voor de basiscursus Developmental Transformations 2020/2021 is net als eerdere jaren aangevraagd bij het Register Vaktherapie. 

 

* Indien de kosten een belemmering vormen om deel te kunnen nemen, kan in overleg betalingsspreiding worden afgesproken of een aangepast tarief worden vastgesteld. Mail hier voor naar developmental@live.nl.