DvT-Nederland2024-05-25T00:07:04+02:00

 DvT helps to reach a state of readiness to encounter the world, with all its surprises and demands

DvT Nederland

DvT biedt veel mogelijkheden en leidt waar het wordt ingezet tot goede resultaten. Het maakt dat DvT Nederland (voorheen DvT Noord) de wens heeft dat DvT breed toegankelijk is. Vanuit dat ideaal heeft het internationaal erkende trainingsinstituut DvT Nederland er voor gekozen om een stichting te worden en zonder winstoogmerk de volgende doelen na te streven: De methodiek verder te ontwikkelen en de opgedane kennis te delen; De bekendheid van de methodiek te vergroten; Professionals conform internationale standaarden op te leiden en de kwaliteit waarmee DvT wordt toegepast te borgen.

Een van de pioniers van DvT in Nederland is Marjo Baars. Met een handvol enthousiastelingen is zij DvT in Nederland gaan toepassen. Inmiddels bestaat het trainingsinstituut uit een grote groep gedreven en gecertificeerde trainers. Regelmatig ontmoeten zij elkaar in het speelvlak om zich door middel van DvT te blijven ontwikkelen en hun spelrepertoire vergroten. Voor nieuwe impulsen worden DvT-trainers uit verschillende delen van de wereld uitgenodigd. Vanuit DvT Nederland worden introductiedagen, basiscursussen, Level-1 en -2 trainingen, internationale masterclasses en kortdurende ‘intensives’  en trainingen op locatie verzorgd. De trainers kunnen daarnaast ook DvT-(leer-)therapie en/of -supervisie aanbieden.

De in DvT opgeleide professionals, vaak dramatherapeuten, vormen samen een netwerk waar verwijzers en cliënten DvT geschoolde professionals/therapeuten in heel Nederland kunnen vinden.

DvT Nederland Trainers

Marjon Wagenaar
Marjon Wagenaar
Co-trainingsdirector en Voorzitter DvT Nederland
Ine Verbruggen
Ine Verbruggen
Co-trainingsdirector en Vice Voorzitter DvT Nederland
Marjo Baars
Marjo Baars
Penningmeester DvT Nederland
Wendie Avila Michel
Wendie Avila Michel
Secretaris DvT Nederland
Denise de Jong van Lier
Denise de Jong van Lier
Anne-Marie Hamming
Anne-Marie Hamming
Leonie van Vilsteren
Leonie van Vilsteren
Rineke van Setten
Rineke van Setten
Annet Warringa
Annet Warringa
Amanda Amelie
Amanda Amelie
Eva Boorsma
Eva Boorsma
Marc Willemsen
Marc Willemsen

Lowering one’s own fear of instability involves learning how to accept risk and to maintain one’s balance

DvT Nederland kalender

DvT Nederland hoofdlocatie

Snelliuspad 25, 3817 TN Amersfoort

Ga naar de bovenkant