Basiscursus Developmental Transformations  2023 

In het voorjaar van 2023 vindt er weer een basiscursus DvT plaats.

De data van de basiscursus zijn:

  • 18 februari 2023
  • 25 maart 2023
  • 15 april 2023
  • 10 juni 2023

Na het volgen van een erkende introductieworkshop DvT (of een gelijkwaardige andere kennismaking met DvT), kun je deelnemen aan de Basiscursus DvT van Stichting DvT-Noord (voorafgaand aan de basiscursus zijn er komend studiejaar twee introductieworkshops op 19 november 2022 of 21 januari 2023).

De basiscursus heeft als doel om je vertrouwd te maken met de basiskennis en –vaardigheden van de methode. Je krijgt daarmee een beeld van wat DvT is. En voor wie zich nog verder wil verdiepen geeft het je de noodzakelijke voorkennis en -ervaring om met de DvT training (level 1) bij Stichting DvT Noord.  

 De cursus bestaat uit 4 themadagen. Deze worden gegeven in Utrecht op de volgende zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur (tijden onder voorbehoud). Tijdens de cursusdagen houden wij – indien nodig en in overleg met de deelnemers –  vanzelfsprekend rekening met Corona-maatregelen. Zo zullen we indien nodig in kleine groepen werken, en wanneer gewenst mondkapjes dragen. Op basis van vrijwilligheid vragen we deelnemers een corona-zelftest te doen, voorafgaand aan de trainingsdagen.

Na het volgen van de basiscursus is het mogelijk door te stromen naar een  level 1 trainingsgroep (mits je een relevante afgesloten opleiding op minimaal hbo-niveau hebt).

In deze 4 cursusdagen maak je kennis met hoe je met DvT kunt werken in individuele-en groepsettings. Elke workshopdag heeft een thema, met als doel dat je je de DvT basisbegrippen eigen maakt. Tijdens deze themadagen werken we op ervaringsgerichte wijze, zodat je de basis van de methode leert kennen. Er zal dus veel gespeeld worden. Het theoretische kader wordt gegeven door middel van korte presentaties en literatuur. Je zult kennismaken met DvT-interventies en met verschillende DvT begrippen. 

 Praktische informatie: 

Kosten van deze cursus:
€280,00 Euro indien je zelf betaalt.
€365,00 indien je werkgever betaalt/vergoedt
Deze bedragen zijn inclusief koffie/
thee,  lunch zelf meebrengen. *
 

Locatie: Utrecht (onder voorbehoud)

Inschrijven: uiterlijk 23 januari 2023 

Aanmelden: Stuur een mail naar developmental@live.nl, onder vermelding van ‘aanmelding basiscursus’. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. De aanmelding wordt definitief als je dit formulier ingevuld hebt teruggestuurd en de cursuskosten zijn betaald.  

Aantal deelnemers: Maximaal 14 deelnemers (indien nodig vanwege coronamaatregelen zullen er meerdere kleinere groepen zijn)

Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden. 

Accreditatie voor de basiscursus Developmental Transformations 2023 is net als eerdere jaren accreditatie aangevraagd bij het Register Vaktherapie. 

 

* Indien de kosten een belemmering vormen om deel te kunnen nemen, kan in overleg betalingsspreiding worden afgesproken of een aangepast tarief worden vastgesteld. Mail hier voor naar developmental@live.nl.