Na het volgen van de basiscursus DvT of een gelijkwaardige andere kennismaking met DvT, kun je deelnemen aan de internationaal erkende Level 1 training DvT van Stichting DvT-Noord. Deze training heeft als doel om je zowel in een persoonlijk proces, als ook als professional verder te verdiepen in de “methode” en de “theorie” van DvT.

Om te kunnen deelnemen aan de training is een afgeronde bachelor opleiding in sociaal werk vereist. Afhankelijk van de ruimte om er naartoe te werken (o.a. portfolio opbouwen), kan de trainee, na 2 of meerdere trainingsjaren, een internationaal erkend Level-1 certificaat behalen. Daarmee mag je, onder supervisie, DvT zelfstandig uitoefenen. Je wordt in het gehele proces begeleid door twee vaste DvT therapeuten die per seizoen kunnen wisselen. Je bent ook welkom een jaar te trainen voor je persoonlijke proces in DvT.

Een trainingsseizoen bestaat dit jaar uit 5 thema(mid)dagen en een community dag waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om deel te nemen aan een Masterclass, waarin we streven naar een internationale gast. Indien de trainee daarin geïnteresseerd is, kan de training gecombineerd worden met het volgen van leertherapie en/of supervisie.

De trainingsdagen worden gegeven in Utrecht op de volgende zaterdagen van 13:00 uur tot 18.00 uur Tijdens de cursusdagen houden wij vanzelfsprekend rekening met Corona-maatregelen houden we de adviezen van het RIVM in de gaten. De trainingsdata voor het seizoen 2021/2022 zijn:

 13 november 2021
 29 januari 2022
 19 maart 2022
 23 april 2022
 21 mei 2022 (van 10:00-18:00 Community dag)
 25 juni 2022

Tijdens deze trainingsdagen werken we op ervaringsgerichte wijze, zodat je de gelegenheid krijgt om te oefenen met het toepassen van de methode. Er zal dus veel gespeeld worden. Het theoretische kader wordt gegeven door middel van korte presentaties en literatuur.

Praktische informatie:
Kosten van deze cursus: €390,00 Euro (normaal 7 bijeenkomsten voor 440,-)
Locatie: Utrecht
Inschrijven: uiterlijk 15 juli 2021
Aanmelden: Stuur een mail met naw- gegevens en telefoonnummer naar developmental@live.nl, waarin je je opgeeft. Je aanmelding wordt definitief als de deelnamekosten zijn betaald. Je kunt het
www.developmentaltransformations.nl
bedrag vóór 1 september 2021 overmaken naar rekeningnummer: NL72 TRIO 0212 1203 79 t.n.v. Stichting DvT Noord o.v.v. DvT Level-1 training ‘21-‘22 en je naam + achternaam.*

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 14
Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden. Accreditatie voor de Level 1 Developmental Transformations 2021/2022 is net als eerdere jaren aangevraagd bij het Register Vaktherapie.

* Indien de kosten een belemmering vormen om deel te kunnen nemen, kan in overleg betalingsspreiding worden afgesproken of een aangepast tarief worden vastgesteld. Mail hier voor naar developmental@live.nl.