In het seizoen 2021/2022 wordt opnieuw de level 2 training in Developmental transformations (DvT) aangeboden. Deze training is bedoeld voor DvT-trainees die hun level- 1 gehaald hebben. De training richt zich op een verdere verdieping in DvT door zowel het persoonlijk proces als het professionele proces verder te ontwikkelen. Het gaat om een training van zeven zaterdagen verdeeld over een jaar. Indien de trainee daarin geïnteresseerd is kan de training gecombineerd worden met masterclasses, het assisteren van trainers bij DvT-trainingen. Het volgen van supervisie en leertherapie is onderdeel van het behalen van je level-2/graduation. Daarna kun je als graduate van het International DvT-Institute zelfstandig DvT praktiseren.

Data:
 02 oktober ‘21
 06 november ‘21
 15 januari ‘22
 12 maart ‘22
 09 april ‘22
 21 mei ’22 Communitydag
 18 juni ’22 (let op Oerol)

Plaats: Amersfoort, Snelliuspad 25, 3817TN Amersfoort
Accreditatie: Elke training van DvT-Noord is geaccrediteerd door het register vaktherapie. Elke trainee ontvangt na afloop een bewijs van deelname met daarop het aantal behaalde punten.
Aanmelden: Om tijdig de indelingen van de nieuwe trainingsgroepen te kunnen maken en deze ook voor te bereiden dien je je aan te melden vóór donderdag 15 juli 2021 via developmental@live.nl. Graag onder vermelding van: Aanmelding Level 2, met NAW gegevens (met telefoonnr.). Let op: Je aanmelding is pas geldig als ook het bedrag voor de training overgemaakt is.
Betalen: Om deel te nemen aan de cursus dien je € 440,- vóór 1 september over te maken naar rekeningnummer: NL72 TRIO 0212 1203 79 t.n.v. Stichting DvT Noord o.v.v. DvT Level-2 training ‘21-‘22 en je naam + achternaam. (Indien nodig kun je een betalingsregeling aanvragen bij de penningmeester via developmental@live.nl)
Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden.