Basiscursus Developmental Transformations 2024/25 

 Na het volgen van een erkende introductieworkshop DvT of een gelijkwaardige andere kennismaking met DvT, kun je deelnemen aan de Basiscursus DvT van Stichting DvT-Noord. Deze cursus heeft als doel om je vertrouwd te maken met de basiskennis en –vaardigheden van de methode. Je krijgt daarmee een beeld van wat DvT is. En voor wie zich nog verder wil verdiepen geeft het je de noodzakelijke voorkennis en -ervaring om met de DvT training (level 1) bij Stichting DvT Noord.  

 De cursus bestaat uit 4 themadagen. Deze worden gegeven in Utrecht op de volgende zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur (tijden onder voorbehoud).  De cursusdata zijn: 

  • 28 september 2024 
  • 26 oktober 2024 
  • 30 november 2024 
  • 18 januari 2025 

In deze 4 cursusdagen maak je kennis met hoe je met DvT kunt werken in individuele-en groepsettings. Elke workshopdag heeft een thema, met als doel dat je je de DvT basisbegrippen eigen maakt. Tijdens deze themadagen werken we op ervaringsgerichte wijze, zodat je de basis van de methode leert kennen. Er zal dus veel gespeeld worden. Het theoretische kader wordt gegeven door middel van korte presentaties en literatuur. Je zult kennismaken met DvT-interventies en met verschillende DvT begrippen. 

Praktische informatie: 

Kosten van deze cursus: €280,00 Euro indien je zelf betaalt. €365,00 indien je werkgever betaalt/vergoedt (deze bedragen zijn inclusief koffie/thee,  lunch zelf meebrengen)*
Locatie: Utrecht 
Inschrijven: uiterlijk 31 augustus 2024
Aanmelden: Stuur een mail naar developmental@live.nl. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. De aanmelding wordt definitief als je dit formulier ingevuld hebt teruggestuurd en de cursuskosten zijn betaald. 
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 14
Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn wordt er geloot onder de aanmelders. Als je daardoor niet kunt deelnemen mag je in de volgende basiscursus in ieder geval deelnemen. Betaalde deelnamekosten worden dan terstond terug gestort.
Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden. Accreditatie voor de basiscursus Developmental Transformations 2023 is net als eerdere jaren aangevraagd bij het Register Vaktherapie. 

* Indien de kosten een belemmering vormen om deel te kunnen nemen, kan in overleg betalingsspreiding worden afgesproken of een aangepast tarief worden vastgesteld. Mail hier voor naar developmental@live.nl.