In het seizoen 2018/2019 wordt opnieuw de level 2 training in Developmental transformations (DvT) aangeboden. Deze training is bedoeld voor DvT-trainees die hun level- 1 gehaald hebben of hun Level-1 trainingsuren hebben volbracht en wellicht binnenkort level-1 zullen afronden. De training richt zich op een verdere verdieping in DvT door zowel het persoonlijk proces als het professionele proces verder te ontwikkelen. Het gaat om een training van zeven zaterdagen verdeeld over een jaar. Indien de trainee daarin geïnteresseerd is kan de training gecombineerd worden met masterclasses, supervisie en leertherapie, zodat level-2 bereikt kan worden en de trainee als graduate van het International DvT-Institute zelfstandig DvT kan praktiseren.
Nog geen genoeg van Level-1 vervolg of weer even inkomen na een jaar pauze? Dan is het ook mogelijk bij een vervolg level-1 aan te haken! (andere data)

Data:
Op verzoek van trainees is er een extra trainingsdag toegevoegd. Het gaat nu om 7 trainingsdagen waaronder 1 communitydag met internationale gast.

  • 15 september 2018
  • 20 oktober
  • 01 december
  • 26 januari 2019
  • 09 maart
  • 13 april community dag
  • 15 juni

Plaats: Amersfoort (of Utrecht)

Accreditatie: Elke training van DvT-Noord is geaccrediteerd door de SRVB (FVB). Elke trainee ontvangt na afloop een bewijs van deelname met daarop het aantal behaalde punten.

Trainers:  Eva Boorsma en Marjon Wagenaar

Aanmelden: Om tijdig de indelingen van de nieuwe trainingsgroepen te kunnen maken en deze ook voor te bereiden dien je je aan te melden vóór 1 juli 2018 via developmental@live.nl. Graag onder vermelding van: Aanmelding Level 2, met NAW gegevens (met telefoonnr.) en geboorte datum. Let op. Je aanmelding is pas geldig als ook het bedrag voor de training overgemaakt is.

Betalen: (Vanwege huurverhoging en een extra trainingsdag wordt het bedrag verhoogd in twee jaar) Om deel te nemen aan de cursus dien je €345,- vóór 1 augustus over te maken naar rekeningnummer: NL72 TRIO 0212 1203 79 t.n.v. Stichting DvT Noord o.v.v. Level 2 training (óf vervolg level-1) ‘18-‘19 en je naam + achternaam. (Indien nodig kun je een betalingsregeling aanvragen bij de penningmeester via developmental@live.nl)

Annuleringsregeling: Tot 2 weken voor aanvang is annulering mogelijk en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Na 2 weken voor aanvang dient het bedrag van de training betaald te worden.