Na het volgen van één van de erkende introductieworkshops of een gelijkwaardige andere kennismaking met DvT, kun je deelnemen aan de basiscursus DvT van Stichting DvT-Noord. De basiscursus heeft als doel om je vertrouwd te maken met de basiskennis en –vaardigheden van de methode. Je krijgt daarmee een beeld van wat DvT is. En voor wie zich nog verder wil verdiepen geeft het je de noodzakelijke voorkennis en -ervaring om met de DvT training (level 1) een start te kunnen maken.

Data
De cursus bestaat uit 4 themadagen. Deze worden gegeven op de volgende zaterdagen:
– 13 oktober 2018
– 24 november 2018
– 2 februari 2019
– 6 april 2019
In deze 4 cursusdagen maak je kennis met hoe je met DvT kunt werken in individuele- en groepsettings. Elke workshopdag heeft een thema, met als doel dat je je de DvT basisbegrippen eigen maakt. Tijdens deze themadagen werken we op ervaringsgerichte wijze, zodat je de basis van de methode leert kennen. Er zal dus veel gespeeld worden.  Het theoretische kader wordt gegeven door middel van korte presentaties en literatuur. Je zult kennismaken met DvT-interventies en met verschillende DvT begrippen zoals: the recursive cycle, varielation, the prime discrepancy en de opbouw in DvT sessies.

Mogelijk vervolg
Wanneer je na deze basiscursus geïnteresseerd bent om je verder te bekwamen in DvT,  bestaat de  mogelijkheid om je aan te melden voor de DvT-training level 1, bij Stichting DvT Noord of DvT-Zuid.

Praktische informatie
Kosten van deze cursus: €220,00 Euro (inclusief lunch)*
Locatie: Utrecht
Inschrijven kan tot 1 september 2018

Aanmelden
Stuur een mail naar developmental@live.nl. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. De aanmelding wordt definitief als je dit formulier ingevuld hebt teruggestuurd en de cursuskosten zijn  betaald. Annuleren van de training, met restitutie van het cursusgeld, kan tot twee weken voor aanvang van de eerste cursusdag, met geldige reden.

Accreditatie voor de basiscursus Developmental Transformations 2018/2019 is net als eerdere  jaren aangevraagd bij de SRVB.

*  Indien de kosten een belemmering vormen om deel te kunnen nemen, kan in overleg betalingsspreiding worden afgesproken of  een aangepast tarief worden vastgesteld.